Katie Cassidy as Ruby

Katherine Evelyn Cassidy november 25-én, 1986-ban látta meg a napvilágot Los Angeles-ben az egykori popsztár, David Cassidy és Sherry Benedon gyermekeként. A szülők azonban szakítottak Katie születése után, így a kislány az édesanyjával maradt. Ennek ellenére az igazi édesapjával még mindig jó a kapcsolata. A kaliforniai Calabasas-ban nőtt fel édesanyja és nevelőapja, Richard Benedon házában. Két testvére van, Jenna és Jamie.

Édesapja révén a show-business közelében nőtt fel, ezért nyilvánvalónak tűnt, hogy ő is hasonló úton fog elindulni. De hogy énekes legyen? Ez volt a legutolsó dolog ami a kislány fejében megfordult. 

Azonban találkozott egy producerrel, Joel Diamond-dal, aki látva a tehetséges kislányt egyből egy névjegykártyával küldte haza Katie-t és arra kérte, mondja meg az anyukájának, hogy hívja fel. Katie mamája azonban nem volt elragadtatva az ötlettől, de miután a lánya egy héten keresztül győzködte mégis felhívta Mr. Diamond-ot, aki majd eldobta a telefont meglepetésében, mikor megtudta, hogy David Cassidy lányáról van szó. Egyből stúdióba vonultak és el is készült Katie első dala az "I think i love you ". Igazán sikeressé azonban nem sikerült válnia. Tanulmányait a Calabasas High School-ban fejezte be 2005-ben                                         

 

 KARRIER


Már általános iskolás korában tagja volt az iskola színjátszókörének, imádott színészkedni. Kicsit belekóstolt a modellkedésbe is, az Abercombie and Fitch és a Rock and Republic cégek kampányaiban vett részt, ami később segítette abban is, hogy kinyíljon előtte az a bizonyos ajtó a színészi karrier felé.
Édesanyja Sherry azonban nem engedte meg neki, hogy hivtalosan is színészi pályára lépjen, amíg be nem fejezi tanulmányait. Miután leérettségizett a gimnáziumban, azt tervezte, hogy a new york-i Tisch School of Performing Arts színészi iskolába jelentkezik, de ehelyett egyből számtalan felkérést kapott, például a Hetedik mennyországban (7th Heaven) és vendégszerepelt az egy órás Sex, love & secrets c. TV-drámasorozatban is. Utóbbit azonban néhány epizód után törölte műsoráról a csatorna, melyen futott. Miután a 2002-ben megjelent dal az "I think I love you" nem hozta meg a kívánt áttörést újra a színészetre összpontosított, és szerepet kapott az Ismeretlen hívás (When a stranger calls) c. horror-remakeben majd feltűnt Adam Sandler oldalán a Távkapcs (Click) c. vígjátékban. Filmjei közül a legismertebb a Fekete karácsony (Black Christmas), ami elég nagy vihart kavart a megejelenésekor a hívők körében. Az áttörést számára az Odaát (Supernatural) c. sorozat hozta meg számára, ahol Ruby-t alakítja a aharmadik évadban, és a sorozat korábbi női visszatérő szereplőivel ellentétben nagy sikernek örvendhet, s a rajongók hamar a szívükbe zárták.

Már alá is írta a szerződést a negyedik évadra. Az utóbbi időben több nagyszabású alkotásra is leszerződött, mint például Lucy Ewing szerepére a Dallas c. sorozat film változatára, ráadásul a szereptől Jessica Simpsont és Lindsay Lohant is elütötte, vagy a Taken-re, amelyben olyan színészekkel szerepelhet együtt, mint Liam Neeson (Star Wars, Schindler listája) és Maggie Grace (Lost).
A napokban pedig bejelentették, hogy elkészítik a Fekete karácsony 2. részét is, amiben szintén főszerephez jut majd.

                                     

MAGÁNÉLET

2002-ben járt Greg Raponso-val, akivel azonban a kapcsolata elég rövid ideig, mindössze néhány hónapig tartott. Mivel nem túl szívesen beszél magánéletéről, ezért nem igazán lehet tudni, hogy kikkel volt kapcsolata 2002-től 2004-ig, de az biztos, hogy 2004-ben megismerkedett a tinilányok egyik kedvencével, Jesse McCartney-val, akivel 2008-ig voltak együtt. Jesse teljesen belezúgott Katie-be annyira, hogy nem egy dalát a lányról írta, sőt Katie még szerepelt is Jesse egyik videóklippjében, a She's not you-ban. 2007-ben meggyengült a kapcsolatuk és 2008-ban bejelentették, hogy szakítottak. Katie azóta egyedülálló és most inkább a karrierjére összpontosít.

Pár csini glittery róla:  Ezt vihetitek ha kell!!

                                                        

 

 

Lauren Cohan

                 

Születési név: Lauren Cohan

Születési idő, hely:1982, Philadelphia, Pennsylvania, Usa  

Magassága: 173 cm 

Játszott: Bad Time at Black Rock, Red Sky at Morning, Fresh Blood, Drem a Little Dream of Me

 

                                   Filmjei:

  •          The Quiet Assassion (2005)
  •              Casanova- Sister Beatrice (2005)
  •              Van Wilder 2: The Rise of Taj- Charlotte (2006)
  •              Supernatural -Bela Talbot (2007-2008)
  •              Float-Emily Fulton (2008)
  •  
  •                    Forrás: Wikipédia
            

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki a kedvenced a sorozatból?
Dean
Sam
Ruby
Bela
Bobby
Naptár